Amigos-versionen af Spanien i Dag er fri for Google-annoncer

Albert besejrede John McEnroe

Skrevet af Torben Wilkenschildt, man, 26/09/2016 - 08:30

Sport & hobby

TENNIS: Lige mange partier, lige mange sæt og lige mange match-bolde. Men der kan kun blive én vinder.

Så blev det finaleaftenen i SENIOR Masters Cup i Puente Romano Tennis Club i Marbella, hvor spanske Albert Costa - 41 år, stillede op mod John McEnroe, der efterhånden er blevet 57 år.

Mens jeg både torsdag og fredag aften sad på pressebænken i Puente Romano Tennis Club, valgte jeg på finaleaftenen at se opgøret i fjernsynet på RTVE Teledeporte.

Selvfølgelig er der en forskel på at være til stede og se alle de detaljer, som en tv-transmission ikke får med.

John McEnroe spasede også under finalen med at smide sin ketcher og gøre vrøvl over kendelser. Men de blev desværre ikke vist i fuld omgang i tv-transmissionen.

Ellers var denne finale nok den mest seriøse kamp i hele turneringen, og ikke så meget forestilling, som vi så i nogle af de forrige kampe.

Speakeren på TV-kanalen rapporterede da også, som om det nærmest var en Grand Slam finale vi var tilskuere til med nærmest dramatisk fokus på hver enkelt bold. Men hyggespil var det jo.

2.600 tilskuere var mødt op.

Albert Costa i action

John McEnroe får publikum til at juble med over én af hans vinderbolde

I min klumme lørdag vædede jeg ti stegte rødspætter på, at Albert Costa ville vinde turneringen.

Ingen tog desværre væddemålet med mig, så jeg må selv købe bare en enkelt rødspætte.

Albert Costa vandt vandt med cifrene 4-6, 6-4 og 12-10 i super-tiebreakeren. Det skete efter, at John McEnroe også i super-tiebreakeren havde haft match-point, da han førte den med 9-8.

Mere lige kunne afgørelsen vel ikke være...

John McEnroe og Albert Costa med deres trofæer i glas flankerer Manolo Santa

78-årige Manolo Santa, tidligere spansk tennisspiller, nåede både at vinde Wimbledon, Roland Garros, US-Open og blive olympisk mester.

Efter kampen var der fest i den 1.600 m2 store VIP-lounge, hvor 400 mennesker nød godt af tennis- og rockstjernen Yannick Noahs sang og underholdning.