Amigos-versionen af Spanien i Dag er fri for Google-annoncer

Brite vinder La Vuelta

Skrevet af Torben Wilkenschildt, man, 17/09/2018 - 07:00

Sport & hobby

SPORT: Det mest overraskende var dog, at en 23-årig spanier blev nummer to på podiet efter lørdagens bjergetape.

21 etaper og 3254,7 kilometer i sadlerne sluttede i går ved målstregen på Plaza de Cibeles i Madrid.

De, der har fulgt med i TV-transmissionerne fra La Vuelta, kan sige tak for nogle fantastiske oplevelser - ikke mindst fra helikopterne - men også fra motorcyklerne, der har lavet næroptagelser af dramaerne.

Resultaterne

Den 26-årige brite Simon Philip Yates blev vinder af Vueltaen, som nummer to på podiet stod den 23-årige spanier Enric Mas Nicolau og som nummer tre den 24 årige colombianer Miguel Angel Lopez.

Den 38-årige spanier Alejandro Valverde stod ellers til at stå på podiet i Madrid som nummer to, indtil han blev kørt bagud i lørdagens bjergetape.

Enric Mas Nicolaus’ etapesejr på lørdagens bjergetape ændrede på toplaceringerne i klassementet

31-årige belgiske Thomas De Gendt vandt bjergtrøjen, mens Alejandro Valverde kunne trøste sig med pointtrøjen.

Holdtrøjen gik til Movistar Team.

Vinder af La Vueltas sidste etapesejr i Madrid blev italieneren Elia Viviani

De danske deltagere i La Vuelta, Kasper Asgreen og Michael Mørkøv endte som henholdsvis nummer 92 og 96 ud af de i alt 158 ryttere, der gennemførte løbet.