Amigos-versionen af Spanien i Dag er fri for Google-annoncer

¡A la final!

Skrevet af Torben Wilkenschildt, tor, 28/06/2012 - 11:20

Sport & hobby

Så, venner! Nu er der nok lige lagt i kakkelovnen til en søndagsfest! Spanien er finaleklar efter en sand gyser mod de portugisiske naboer...

Her bryder jublen løs efter det afgørende straffespark er blevet sat ind

Det krævede 120 minutters fodbold samt en straffesparkskonkurrence før den spanske jubel kunne bryde løs. Efter både den ordinære spilletid og de ekstra 30 minutter var endt målløse, skulle det hele afgøres fra 11-meter-pletten.

Cristiano Ronaldo havde flere nærgående forsøg

Der manglede ikke opbakning til de spanske helte - hverken på tribunerne eller foran tv'et

Her trak spanierne det længste strå, da Cesc Fàbregas på via stolpen sendte bolden ind bag den portugisiske keeper til slutstilling 4-2.

Iker Casillas og Cesc Fàbregas efter det afgørende straffespark

Hvad kampen manglede i underholdning, havde den til gengæld i spænding

Dermed en Spanien nu klar til sin tredje slutrunde-finale på stribe. De to forrige er begge vundet og søndag aften bliver det afgjort, om der bliver tale om et historisk guld-hattrick, når finalen bliver skudt i gang klokken 20.45.

Kampen bød på flere hårde dueller

Selv under en EM-semifinale skal der også være plads til lidt hygge

Det store spørgsmål

Nu er det store spørgsmål så, hvem der bliver Spaniens modstander i finalen. Det bliver afgjort i aften, når Italien og Tyskland tørner sammen i den anden semifinale.

Cristiano Ronaldo og Portugal er færdige ved EM

Tyskerne er favoritter, men italienerne har spillet et godt EM og var dominerende mod i kvartfinale kampen mod England.

Porgugiserne med dukkede hoveder efter Spaniens afgørende scoring

Se video

Telecinco sender kampen med optakt fra klokken 20. Selve kampen begynder klokken 20.45.